vrijdag 10 juli 2009

Ik ben er weer...

Zo, ik ben weer boven water. Niet veel gehobbied de laatste tijd. Niet alleen een groot gebrek aan inspiratie, maar ook druk geweest met van alles en nog wat. Hooien, zonnesteek opgelopen, woonkamer onder water door de wolkbreuk van afgelopen week en nog zo wat van die grapjes. Maar dit weekend ben ik van plan om er weer eens lekker tegenaan te gaan. Er word nog steeds slecht weer voorspeld, dus een goede smoes om me eens lekker terug te trekken in mijn hobbykamer.
Ik heb gisteren en vandaag al wel het een en ander gemaakt dat ik kan laten zien.Deze is voor de SOL van dit weekend. Moeilijke schets, maar wel leuk om te maken. Papier is van Eline's vintage, tekststempel Tim Holtz, hartje van Serendipity stamps, lintjes komen uit Duitsland. In het echt is het hartje goud geembost maar dat is op de foto helaas niet goed te zien.
Eens iets heel anders. Deze kaart is gemaakt met alleen maar stickers en blauw en wit papier. Vind hem wel chique geworden...Eindelijk deze set van Stampin Up gebruikt. Had ze al een hele tijd in huis, maar ja, te veel spullen he... Een leuk vrolijk kaartje vind ik zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten