woensdag 26 mei 2010

Eindelijk...

Eindelijk ben ik vandaag weer in staat geweest om iets te stempelen. Ik begon al ontwenningsverschijnselen te vertonen :P.
Eerst hadden we zaterdag het pinkstertoernooi van Activia, de volleybalclub van onze Mitchel, toen zaterdagavond logees, bbq-en, zondag weer toernooi met de logees (mijn schoonouders) en maandag mijn verjaardag waar ik tot slot nog een lekkere migraineaanval kreeg...
Maar vandaag had ik lekker de tijd. Vanmorgen nog weinig gedaan, alleen wat opruimen, maar vanmiddag kreeg ik ineens de geest. Ik wilde niet meteen een groot project dus ben ik maar ATC-tjes gaan maken.
De eerste is met een ecoline/zout achtergrond die ik al had liggen. En stempels van Tim Holtz die ik nog niet gebruikt had... Glittersteentjes erop van Kruidvat en klaar is kees...


De tweede is ook met ecoline achtergrond, maar dan zonder zout. Destempel is weer van Tim Holtz, uit de zelfde set als hierboven. De sterren zijn met goud geembosd en voorzien van strasssteentjes, weer van Kruidvat.


En nog eentje met Tim Holtz stempels. Een clearstampsetje dit keer... De achtergrond is gedaan met alcoholinkt. Het reepje van de bingokaart is een restje van zwart glossy papier met micagloss. Het metalen hoekje komt hier uit de hobbywinkel en is vastgezet met Glossy Accents.En nu eentje zonder Tim Holtz...:-)
Deze achtergrond is weer met ecoline gedaan, een restje wat ik nog had liggen. De roos is van Art Journey en gestempeld met Versamark en geembosd met donkerrood embossingpoeder. Daarna is de binnenkant van de roos gebleekt met bleekwater. De tekststempel is van een clearstamp setje van Flower Fairy's.De laatste is een achtergrond van distressinkt met glimmermist. Daarop met Dusty Concord de achtergrondstempel van Darkroom Door afgedrukt en met versamark de scratches van Stampers Anonymous en geembosd met zilver. De poes is een nieuwe stempel die ik voor mijn verjaardag heb gehad van Magenta, een limited edition. Het kopje van de poes is gemaskerd, de rest van de afdruk gesponsd met Milled Lavender en Dusty concord en omrand met een zilverpen van de Aldi. Daarna is de poes ingekleurd met aquarelpotloden en een waterpenseel. Alleen de ogen zijn ingekleurd met Copic markers. De vlinderbrad is van Kruidvat en de tekststempel van Mandy Stamps.Mooi is die kattenstempel he? Ik heb er nog een aantal meer, maar grote, die passen niet op een ATC dus die zullen jullie binnenkort wel voorbij zien komen op kaartjes...3 opmerkingen:

 1. Wauw, ga jij even snel, maar ze zijn echt prachtig hoor! Vooral de eerste en die rozen zijn top!

  Groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUPER GAAF!!!!!!! groetjes, Erna
  oja, en nog gefeliciteerd met je verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the salt technique, and I am very partial to cats!!! Great work....

  BeantwoordenVerwijderen