dinsdag 13 juli 2010

En nog een paar kaartjes

Twee weken geleden heb ik nog een kaartje gemaakt naar aanleiding van een tutorial van Michelle Zindorf. Ik was er nog niet aan toe gekomen om die te laten zien. Zij maakt altijd van die mooie kaartjes dus af en toe maak ik de tutorial om een beetje gevoel voor die stijl te krijgen. Ik vond hier vooral de kleuren zo mooi!


Dan nog mijn kaartje van de SOL van afgelopen weekend. Eigenlijk was het veel te warm maar ik had me opgegeven dus dan vind ik dat je ook mee moet doen! Ik heb er wel drie dagen over gedaan en af en toe bleef alles ook gewoon plakken maar ja, hij is toch wel leuk geworden.
Papier van Basic Grey gebruikt, Max 'n Whiskers, de stempel is van Stampinback en heb ik al heeeeeel lang maar hij blijft leuk....En als laatste heb ik vanmiddag nog een kaart gemaakt voor de verjaardag van onze Rick die binnenkort 17 word. Zijn stopwoordje op het moment is 'awesome' dus dat heb ik op de kaart verwerkt. Zijn lievingskleuren zijn o.a. zwart, wit en zilver dus die heb ik ook gebruikt. Sinds een week of wat heeft hij ontdekt hoe leuk het is om 'cool' te zijn. Hij heeft een complete metamorfose ondergaan, zijn bril weg en contactlenzen genomen, nieuwe kleren, nieuw kapsel... Echt heel leuk! Ik heb er ook nog een paar LO's over gemaakt maar die kan ik nog niet laten zien omdat ze aan een wedstrijd meedoen...
De kaart lijkt een beetje roze, maar dat is ie niet, komt waarschijnlijk omdat het al bijna donker is hier. De sterren en de letters zijn met de Slice gesneden, en ik heb een Sizzix embossingfolder gebruikt. De binnenkant is ook nog versierd maar die kreeg ik niet goed op de foto helaas.


2 opmerkingen:

  1. Je kaarten zijn weer schitterend, de bovenste vind ik keigaaf.

    Groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee, ik zie dat Jolande jou ook volgt. Ik zie haar regelmatig hier in de hobbywinkel, ze woont in hetzelfde dorp!
    Maar goed, je kaarten zijn echt weer super. De bovenster is heel mooi door zijn strakke uitstraling, de tweede is gewoon leuk en heeft tenslotte gewonnen op de groep ;-)En de derde... AWESOME... grijns! Zal Rick wel heel blij mee zijn en alvast gefeliciteerd hoor!

    BeantwoordenVerwijderen