maandag 1 november 2010

Een heeeeleboel foto's...

Zo, mijn blog weer vreselijk verwaarloosd maar soms zit het leven gewoon even in de weg met andere dingen...
Maar nu heb ik nog een heleboel foto's van projecten die ik de laatste week gemaakt heb.
Allereerst een boekje dat ik gemaakt heb van een dagje de toerist uithangen in Amsterdam. Ik had daar zoveel foto's van dat ik er maar een heel boekje aan gewijd heb...
Het papier en de lintjes zijn van Basic Grey (Periphery) en heb ik gewonnen bij de loterij op de ontmoetingsdag van de Kaartenmakers.


Dan een drietal ATC's die ik gemaakt heb voor de herfst/halloweenswap van de Creatieve Chaos groep. Ik ben gek op halloween dingen maken en deze stempels zijn er perfect voor.
Bij de tweede ATC heb ik de penscore techniek gebruikt en bij de onderste de peeled paint techniek.

Dan nog een ATC die ik voor de Tim Holtz swap van de Stampinback stampers heb gemaakt. Nou ben ik natuurlijk een grote fan van Tim Holtz dus dat was heel leuk om te doen.Volgens mij ben ik nu weer een heel eind bij... Ik heb nog een receptenkaart gemaakt maar die is nog niet bij de ontvanger (die regelmatig op mijn blog kijkt :P ), dus die laat ik nu nog even niet zien...
3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie dingen heb je weer gemaakt Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je boekje is helemaal gaaf Monique, je hebt je prijs goed gebruikt hoor! En je ATC's zijn heel gaaf en spooky. En wel flauw dat je die receptenkaart nog niet laat zien, dan hoef ik niet zo vol nieuwsgierigheid onder de brievenbus meer te hangen, LOL!

  Groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben nauwelijks klaar mer het vorige bericht of de receptenkaart ligt op de mat!!! Hij ziet er heerlijk uit en we gaan het zeker proberen. Dank je wel Monique!

  BeantwoordenVerwijderen