maandag 22 november 2010

Eindelijk een paar kaartjes gemaakt!

Eindelijk heb ik weer eens een klein beetje tijd gehad om wat kaartjes te maken! Ik kom de laatste tijd gewoon steeds tijd te kort... En dat zal er de komende decembermaand niet beter op worden want dan is het topdrukte voor onze familie. Onze decembermarathon begint a.s. zondag al en gaat door tot 5 januari, dus als jullie in die tijd weinig van me horen dan ligt het dus daaraan :-)
Maar deze kaartjes zijn toch maar weer gedaan...
Op de Kreadoe (waar ik zomaar onverwachts naar toe kon, joepie!) heb ik wat Stampscape stempels gekocht en deze twee kaartjes heb ik gemaakt n.a.v. een tutorial op de site van Stampscapes. Ik vond dat ik eerst maar eens wat gevoel voor de techniek moest krijgen voor ik zelf iets ga verzinnen. Het is best nog wel moeilijk, maar ik vind ze toch wel leuk geworden...



Verder nog een paar kerstkaartjes gemaakt met ook op de Kreadoe aangeschafte achtergrondstempels van Impression Obsession. Goud geembosd en de Michael Stong kerstboom is ook goud geembosd en van strasssteentjes of stickels voor zien. Zoals gewoonlijk zie je de bling bling weer niet zo mooi op de foto, maar ze zijn echt heel sjiek vind ik zelf.



En dan nog een kaartje met een andere achtergrondstempel van Impression Obsession. Die is roze geembosd op een witte achtergrond en helaas op de foto slecht zichtbaar maar in het echt is ie heel mooi en
subtiel! De rozenstempel is van Art Journey en ingekleurd met Derwent potloden en distressinkt en van accentjes voorzien met stickles.

maandag 1 november 2010

De receptenkaart alsnog...

De receptenkaart is bij de ontvangster dus die kan ik nu ook laten zien...
Papier natuurlijk weer Basic Grey, Olivia dit keer.
Enne... het recept is heerlijk, is hier een vast nummer bij feestdagen en italiaanse etentjes...


Een heeeeleboel foto's...

Zo, mijn blog weer vreselijk verwaarloosd maar soms zit het leven gewoon even in de weg met andere dingen...
Maar nu heb ik nog een heleboel foto's van projecten die ik de laatste week gemaakt heb.
Allereerst een boekje dat ik gemaakt heb van een dagje de toerist uithangen in Amsterdam. Ik had daar zoveel foto's van dat ik er maar een heel boekje aan gewijd heb...
Het papier en de lintjes zijn van Basic Grey (Periphery) en heb ik gewonnen bij de loterij op de ontmoetingsdag van de Kaartenmakers.


Dan een drietal ATC's die ik gemaakt heb voor de herfst/halloweenswap van de Creatieve Chaos groep. Ik ben gek op halloween dingen maken en deze stempels zijn er perfect voor.




Bij de tweede ATC heb ik de penscore techniek gebruikt en bij de onderste de peeled paint techniek.

Dan nog een ATC die ik voor de Tim Holtz swap van de Stampinback stampers heb gemaakt. Nou ben ik natuurlijk een grote fan van Tim Holtz dus dat was heel leuk om te doen.



Volgens mij ben ik nu weer een heel eind bij... Ik heb nog een receptenkaart gemaakt maar die is nog niet bij de ontvanger (die regelmatig op mijn blog kijkt :P ), dus die laat ik nu nog even niet zien...