zondag 16 oktober 2011

Eindelijk....

Hehe, eindelijk kan ik weer op mijn blog komen en hopelijk ook dingen publiceren! Eerst mijn computer stuk, nadat ik een nieuwe had geen internet meer en tussendoor ook amper tijd om alles op te lossen... Maar gelukkig lijkt alles het weer te doen dus nu heb ik best veel om te laten zien...

Eerst wat scrap LO´s die ik gemaakt heb deze zomer.Deze vind ik zelf heel erg mooi geworden. En het is zo typisch Mitchel tegenwoordig! Eigenlijk is het heel erg leuk om pubers in huis te hebben, geen dag is hetzelfde... Papier is van Basic Grey, Marjolaine.


Schaamteloos nagemaakt uit de Creatief met Foto´s maar ik vond hem zo mooi en goed passen bij deze stoere foto dat ik het niet erg vind... En het papier had ik zelf al in huis dus dat was geen probleem. Het is van Tim Holtz.Het jaarlijkse gala van het Elzendaal College en voor Rick dit jaar het laatste jaar! En eindelijk kreeg ik hem op de foto in zijn smoking (andere jaren heeft hij dit met succes weten te voorkomen! :P ) Het papier is een hele oude lijn van Basic Grey die ik nog had liggen.


En eens een keer lekker zoet gescrapt! Met al die mannen hier in huis kom ik daar meestal niet aan toe! Maar onze Sam(antha) is een meisje dus nu kon het... Papier is van Basic Grey, Out of Print.

En natuurlijk heb ik ook nog wat kaarten en scenery´s gemaakt. Hoewel ik moet toegeven dat ik weken niet gestempeld heb en een tijdje totaal geen inspiratie had.
Eerst de scenery...


Ben er niet helemaal tevreden over maar ik moet er even weer inkomen! Ik heb er nog een gemaakt en die is wel goed gelukt maar kan ik nog niet laten zien want hij is voor een swap...

Ook nog een paar gewone gestempelde kaartjes...


Nou, dit was het wel voor nu geloof ik. Als ik nog iets vergeten ben komt het nog wel een keertje langs...2 opmerkingen:

 1. Your creations are amazing Monique !! Love your spooky picture extra much.
  All the best to you,
  hugs, Jóna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Monique!
  Wat zijn de lo's mooi! Geweldig! Maar ook je kaarten vind ik erg leuk hoor: vooral je scenery en journey - soul vind ik heel mooi!
  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen