zondag 6 november 2011

Nog meer geklieder....

En vandaag ben ik weer lekker verder gegaan met kliederen... Voor deze LO heb ik heel veel ´kliederspul´ gebruikt :P. Wit cardstock gekleurd met distressinkt. Maskers erop gezet en Matte medium erover gedaan. Toen dat droog was verder gekleurd met distressinkt. Daarna water erop gedruppeld en laten drogen, toen citroensap erop en dat met de heattool gedroogd zodat het bruin werd. Het randje onder de foto is gestanst met een TH stans uit wit papier, gekleurd met distressinkt, bestempeld met een crackle stempel en daarna veel glossy accents erop gedaan. De rondjes zijn TH fragments met papier erachter dat ik met alcoholinkt bewerkt heb. De radertjes gestempeld met distressinkt en strepen gemaakt met een creditcard en gesso. Volgens mij heb ik het dan wel pfffff.... Maar wel heeeel leuk om te doen! Trouwens... voor die mensen die dit vroegen, dit is mijn jongste zoon Mitchel!

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het heel erg leuk. Ik ben ook eindelijk met scrappen begonnen, na het me jarenlang voorgenomen te hebben. Deze technieken ga ik ook zeker nog eens uitproberen. Ik heb al eens zoiets gemaakt op een workshop, erg leuk.
    Groetjes Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige LO, fantastisch hoe je die achtergrond gemaakt hebt! Duizend keer mooier dan het mooiste dessinpapier dat je kan kopen.

    BeantwoordenVerwijderen