zondag 18 maart 2012

ff updaten...

Al weer een hele tijd niks gedaan hier, maar dat heeft zo zijn redenen... Niks ernstigs hoor (alhoewel LOL). Ons dak is momenteel van het huis en een megaverbouwing is bezig, waardoor ik momenteel tijdelijk niet zo creatief bezig ben. Ik zal even wat foto's laten zien hoe het er aan toe gaat hier momenteel...
Lijkt me duidelijk dus waarom het hier op creagebied wat rustiger is momenteel :P
Maar.... vandaag eindelijk een LO afgemaakt die er al weken lag. Moest alleen nog een titel op dus daar kon ik zowaar even tijd voor vrijmaken vandaag! Foto's zijn van de diplomauitreiking van Rick afgelopen zomer. Ze zijn niet erg duidelijk of mooi omdat het licht in de aula erg slecht was, maar de diplomauitreiking moet natuurlijk wel gedocumenteerd worden dus ik heb ze gewoon gebruikt... Het papier is van Tim Holtz, de sterren zijn gemaakt met alcolholinkt en glossy accents. De titel is van tickers waarvan de onderste gekleurd zijn met alcoholinkt. Alweer een mijlpaal voorbij, Rick studeert momenteel natuurkunde aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen en doet het erg goed, hij heeft alle 10 zijn tentamens tot nu toe gehaald! (trotse mama he LOL)3 opmerkingen:

 1. Wat een verbouwing. Even volhouden nog hoor! Sterkte er mee.
  En je LO is natuurlijk ook weer super!

  groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, en nu maar hopen dat het niet gaat regenen! Zo'n nieuw dak heeft aardig imnpact.
  Je LO is weer helemaal top! Leuk om zo'n afsluiting te scrappen en ik vind de foto's erg meevallen qua licht hoor!

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oefff....ik ben niet jaloers op je op dit moment Monique...er zullen weinig plekjes in je huis zijn nu, waar je rust vindt...maar als dit klaar is, dan lacht het huis je vast weer toe!!
  Succes!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen