maandag 6 april 2009

Leuke dag gehad in Zeist

Zaterdag was het weer zover. De Art Specially beurs in Zeist. Vorig jaar was ik met Carin maar dit jaar moest ik helemaal alleen... Dus met de trein gegaan, lekker makkelijk en niet zo vermoeiend. En zowaar, voor het eerst sinds ik met de trein ben gegaan, liep ie op tijd! Dus ik stond om half 10 al in Zeist bij de zaal. Dan maar even nog een broodje eten en wat kletsen met voor mij wildvreemde mensen, wat heel gezellig was. Toen de deuren open gingen ben ik eerst maar aan de eerste de beste workshoptafel neergeploft die ik tegen kwam. En best een hele leuke vond ik, het maken van een glaasje met stempels en stof. Altijd al eens willen weten hoe dat is dus dat kwam mooi uit. Daar ook gelijk al wat bekenden van de emailgroep(en) gezien, leuk hoor! Daarna als een speer naar Stampinback om de stempels van mijn lijstje te kopen voor ze uitverkocht waren (en nog een paar die niet op mijn lijstje stonden ook...). En toen lekker de beurs rondgestruind, af en toe kwam ik bekenden tegen, en af en toe maak je gewoon een praatje met mensen die je nog nooit hebt gezien of gesproken, alleen maar omdat je dezelfde hobby deelt, heel erg leuk!
Nog een paar workshops en make & takes gedaan, maar lang niet alles want het was werkelijk beredruk. Wel veel foto's gemaakt voor de broodnodige inspiratie want er hing weer heel veel moois, en ook goed gekeken bij de workshops om het thuis dan maar te proberen. Om een uur of 4 was mijn geld echt helemaal op... En er stond nog wel veel meer dat mij toelachte, maar helaas... Bij de laatste winkel kwam ik zelfs 15 cent te kort en dit heeft die aardige mevrouw van de Stempelwinkel me toen maar geschonken, lief toch... Zie hier mijn buit van zaterdag:Bijna alles van mijn lijstje kunnen afstrepen, hoewel er om 12 uur al het een en ander was uitverkocht overal.
Hier de kaarten gemaakt bij de workshops:Ook op de valreep nog een paar ATC's geruild, zelfs nog toen de trein al het station van Boxmeer binnenreed :-). Op de terugweg dus nog gezellig gekletst met 3 dames die ook mijn richting op moesten, leuk!
Al met al was het een zeer geslaagde dag, en voor mijn portemonai maar goed dat het maar een keer per jaar is...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten