woensdag 16 september 2009

Ik ben d'r weer...

Zo, we zijn weer terug van vakantie, de boel is weer aan kant, de kids naar school en manlief zit inmiddels alweer in Mexico dus tijd om mijn blog weer wat leven in te blazen. Ik heb weken lang helemaal niks gemaakt, had ook geen knutselspullen mee op vakantie, maar nu heb ik er weer echt zin in. Enne... ik heb maar 2000 foto's om te scrappen :P.
De vakantie in Zuid Afrika was prachtig, we hebben heel veel gezien en gedaan en heerlijk uitgerust. Ik zal eens kijken of ik wat foto's al kan vinden om te plaatsen... Ik heb alleen de eerste 3 dagen nog maar uitgezocht, maar dan is er vast een indruk.

Prachtige zonsondergang gezien vanaf het terras van ons huis.Omdat het in ZuidAfrika winter is als het hier zomer is, is er niet zo veel gras voor de dieren. Ze komen dus heel dicht bij de huizen als ze daar de kans voor krijgen. Ons huis lag midden in een soort privepark dus de zebra's kwamen ieder dag bij ons in de tuin ( en ook impala's, kudu's, aapjes, wrattenzwijnen en zelfs giraffen). Lig je lekker in je zwembad af te koelen (het was zo'n 35 graden), komt er ineens zo'n lange nek kijken wat die rare mensen toch aan het doen zijn...En dan staat er ineens een leeuw voor je op de weg...

En dan ben je weer thuis in ons kouwe kikkerlandje en wat doe je dan... Tja, dan begin je maar eens met de kerstkaarten...En deze had ik ook nog gemaakt. Eindelijk eens mezelf gescrapt.

1 opmerking: