maandag 15 februari 2010

Afgelopen weekend gemaakt...

En alweer sneeuwde het hier (ik kan jullie niet vertellen hoe ontzettend genoeg ik van dit weer heb!) dus het was alweer hobbytijd (da's het enige voordeel...)
In een artistiek bui heb ik dit kaartje gemaakt. Achtergrond is direct to paper gedaan met distress inkt. De achtergrond van de tag is gedaan met distress inkt en water op mijn craftsheet. De stempel is van Inkadinkado en lag hier al een hele tijd nog nieuw te wezen... Tijd voor een kaartje dus... De vleugels zijn gesneden uit grungepaper en geverfd met zwarte cracklepaint.


En natuurlijk was er ook weer de SOL voor dit weekend. Een hele mooie eenvoudige schets dit keer waar je veel eigen inbreng in kwijt kon. Heb dus eindelijk deze embossingfolder kunnen gebruiken die ook al zo lang nieuw lag te zijn...
Het is colorcore papier dus opgeschuurd om het groen naar voren te laten komen. De stempel van de elf is van Enchanted ink en die vond ik zo mooi,daar hoeft niet veel meer bij... De bedeltjes waren eigenlijk zilverkleurig maar omdat ik goudpapier als mat gebruikt had heb ik ze goudkleurig gemaakt met een goudstift van de Aldi, en dat ging fantastisch!


Ook nog een babykaartje gemaakt voor kennissen van ons die een meisje hebben gekregen. Ik had het voorbeeld ergens op Hobbyjournaal gezien dus daar heb ik dit kaartje naar gemaakt. Kon ik eens lekker met roze aan de gang, die kans krijg ik niet vaak met al die mannen hier in huis...Ik ben nu nog met een paar projecten bezig, dus misschien post ik vandaag nog wel meer dingen. Het is hier nog een vrije dag (voor mij althans) want we wonen in het zuiden he, CARNAVAL... Alles is hier gesloten en het is stil op straat en druk in de kroeg... Bovendien sneeuwt het hier ALWEER, dus nog steeds hobbyweer...

1 opmerking: