woensdag 5 mei 2010

een heeeeeleboel kaartjes!

De afgelopen paar dagen ben ik weer heel actief geweest met het maken van verschillende kaartjes. Momenteel maak ik eigenlijk alleen maar simpele kaartjes, binnenkort veranderd dat vast wel weer :P


Achtergrond gedaan met cuttlebugembossingmallen en inkt (links: spun sugar en victorian velvet, rechts: lake mist en slate). Rand: ponsen van Marta Stewart.  Stempels ingekleurd met copic markers en spica pen (is slecht te zien op de foto helaas). Stempel links is van Stampinback en rechts is mij onbekend.



Gedaan met glue pad en ultrafijne glitter (light green, light blue en peacock). De bolletjesstempel is van Judikins en de tekststempel is van Stampinback.



Het kaartje is wit, lijkt op de foto wat roze maar dat is gezichtsbedrog. Het grijze papier is een behangstaal en heeft in het echt een heel mooi zilveren werkje erin. De stempel is van Inkadinkado en heb ik jaren geleden in de USA gekocht. Alfabetstempels zijn van Hampton Art.



Achtergrond direct to paper met distressinkt (tea dye, scattered straw en wild honey) Achtergrond stempel is van Darkroom Door en gestempeld met versamark en geembosd met Judikins bruine glitterpoeder. De stempel is van Judikins en gestempeld op stampboard dat eerst gesponsd is met bovenstaande distresskleuren. Het kwastje is van Artemio en was gewoon wit, ik heb het met een bruine copicmarker op kleur gemaakt.



Achtergrond is hetzelfde gedaan als hierboven. De tekststempel is van Prima Marketing en ook weer geembosd met Judikins glitterpoeder. Stempel (van dezelfde kubus van Judikins) ook weer op stampboard gestempeld net als hierboven.



Deze achtergrond weet ik niet meer hoe ik dat heb gedaan, hij komt uit mijn restjesla... Volgens mij is het Marvy metallic pen op zwart glossy papier... De stempel is van Elusive en weer geembosd met Judikins, hetzelfde als hierboven. Gemat op wit, bruin glitterpapier, weer wit en bruin/goud streept cardstock.


2 opmerkingen:

  1. Zo hee, je hebt een lekker tempo erin zeg en al je kaarten zijn weer fantastisch!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig mooie kaarten maak je zeg. Is heel anders als mijn kaartjes . Maar ik vind jouw thegniek zo mooi. Gr Majo

    BeantwoordenVerwijderen