vrijdag 18 juni 2010

Daar ben ik weer...

Zo, ik ben er weer! Ik ben me toch ziek geweest van de week... Geen vreselijke of gevaarlijke dingen, alleen heel lastig en heeeeeel vervelend. Maar gelukkig lijkt het er vandaag op dat ik er vanaf ben! En dus meteen mijn hobbyhok ingedoken natuurlijk!
Via de ATT (AllThingsTim) groep hoorde ik van een challenge op het StudioL3 blog. Iedere week word er een uitdaging geplaatst uit het nieuwe boek van Tim Holtz, a Compendium of curiosities. Deze week is 'waterstamping' aan de beurt. En als rechtgeaarde Tim Holtz fan kon ik het natuurlijk niet laten... Het had even wat oefenen nodig voor het lukte zoals ik wilde maar met deze kaart ben ik best tevreden.
De swirlstempel is van Stampin Up, de tekststempel is van Marianne Design en de rest van de stempels zijn van Tim Holtz. Ik heb de distressinktkleuren Wild Honey, Spiced Marmelade, Barn Door en een beetje Vintage Photo gebruikt. Strasssteentjes van Kruidvat en het hart is ingekleurd met copic markers en daarna van een laagje distress stickles voorzien.


Verder nog een maar weer eens een kaartje gemaakt met de spin and splash. Met alcoholinkt want dat wil toch het beste vind ik. Het jongetje (Art Journey) en de hand (?) zijn ingekleurd met copic markers. Op de broek van het jongetje heb ik op de plaats van de knopen hele kleine koperkleurige brads gedaan... De tekststempel is van Hero Arts.

5 opmerkingen:

 1. Blij te horen dat je weer bent opgeknapt en je hebt gelijk weer prachtige creaties weten te maken ook hoor!

  groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Monique, your water stamping card is GORGEOUS!!! Wow! Those colors are so vibrant and perfect for the stamp you used (one of my favorites)!

  Your birthday card is darling, too! What a talented lady you are.

  Thanks for joining the Compendium Challenge! I'm so looking forward to seeing more of your art!

  Hugs,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Monique,

  de techniek is perfect gelukt bij jou !
  Ik heb deze techniek nog niet geprobeerd, maar hij lijkt me echt wel "cool" voor een achtergrond.
  De stempel komt perfect uit op deze achtergrond, zonder dat de achtergrond in het niets verdwijnt.

  groeten uit Belgiƫ
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaarten, heel erg mooi.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique, Wat een GEWELIDG GAVE kaart!!!! Die bovenste bedoel ik! Die onderste vind ik ook LEUK maar de bovenste springt er voor mij echt uit!!
  Fijn dat je weer opgeknapt bent!!!
  groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen