vrijdag 8 oktober 2010

Veel gestempeld en gekliederd....

Ik had mezelf voor woensdag een knutselmiddag beloofd, en dat heb ik ook gedaan. Ik had zin om lekker te kliederen en dat heb ik dus ook gedaan LOL (mijn handen zijn nog steeds alle kleuren van de regenboog!)
Vorige week de nieuwe Craft Stamper gekregen en uit deze en het vorige nummer een aantal dingen gemaakt, ook met een stempel die erbij zat.
Ook een paar kerstkaartjes.


Deze is gemaakt naar een voorbeeld van Liesbeth Fidder in de Craft Stamper. De stempel is van Stampinback (het hert) en is in 3d erop gezet maar dat zie je bijna niet op de foto. De sneeuwvlokken zijn van Stampin Up.Deze is ook naar aanleiding van een voorbeeld uit Craft Stamper. Ik heb alleen heel andere stempels en heel andere kleuren gebruikt. (watermellon, mountain rose en cranberry van Adirondack) en gestempeld met een donkerbruine pigment inkt van Sirius die hier zeker al 10 jaar lag :-) De vrouwenstempel is een collagestempel die uitgeponsd is met een EK succes pons. Sommige vlakjes zijn geembosd met goud embossingpoeder. De hartjesbal is van Art Journey.Nog een CS voorbeeld. Deze is gemaakt met de stempel die erbij zat. De stempels is met zwart gestempeld op een vierkant dat daarna gesponsd is met cranberry en meadow inkt van Adirondack. Vervolgens de 'ballen' ingekleurd met stickles. Strookje papier op de achtergrond is van Basic Grey.Ook dit weer niet mijn idee! Ik vind dit zo'n mooi eenvoudig idee en het is echt supersimpel. Vind het vooral geschikt voor condoleance en sterkte kaartjes. De linker stempels is van Paperartsy en de rechter van de Stempelwinkel.


En de laatste, ook weer Craft Stamper! De medallion is van Stampin Up en goud geembosd op creme papier. Het gouden sierrandje is van Kruidvat (stickerrol)

2 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende kaarten. Ik heb de CS ook bijna al kapot gelezen en gebladerd, het is mijn eerste! Wat een ideeën staan daar in, geweldig. Je hebt ze dan ook heel leuk gemaakt en je eigen draai er aan gegeven. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw, ik vind ze allemaal heel mooi, daar heb je wel een paar vieze handen voor over.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen