zondag 26 september 2010

Nieuwste creaties...

Toch weer eens wat dingetjes gemaakt afgelopen week. Dus ik zal mijn blog maar eens snel gaan bijwerken...
Allereerst een LO met weer nieuwe foto's van onze Rick. Sinds de meisjes in beeld zijn wil hij af en toe weer op de foto en daar profiteer ik dan meteen van natuurlijk. Dit papier lag al jaren in mijn papierbak, volgens mij is het van Prima Marketing. Het past in ieder geval perfect bij de foto's vind ik. De rand is geponsd met een Martha Stewart pons, de swirls zijn een stans van Crealies. De letters zijn thickers van American Craft (heb ik laatst een hele voorraad van ingeslagen LOL )


Dan nog het kaartje voor de weekopdracht van de Kaartenmakers. De opdracht was: gebruik bruin en (aqua)blauw op een kaart. Dit is het geworden, ook alweer papier dat er al heel lang lag. Het is van PaperSalon. De rand  en de swirls zijn stansen  van Marianne Design, bloemetjes zijn Joy stansen. Lintjes van de Action. De stempel is van de CC Design volgens mij.En als laatste nog een tweetal ATC's die ik voor de maandtechniek van de ATC-Stempelgroep gemaakt heb. De maandtechniek is de seidentechniek. Ik had het nog nooit gedaan maar het is echt heel leuk om te doen (en een lekker geklieder LOL ). Dit is er uit gerold, beetje Tim Holtz achtig geworden... Gekleurd met alcoholinkt, de autostempels is van Tim Holtz, de chipboard kat en vleermuizen zijn ook uit een grungeboard set van Tim Holtz. De raders en swirl onder het vloeipapier zijn stansen van Tim Holtz.
1 opmerking:

  1. Leuk om te zien hoe verschillend jouw technieken en stijlen zijn. Je LO is super, leuke zoon! Je weekopdracht is heel goed geslaagd ;-))
    En je ATC's vind ik heel knap gemaakt. Ben benieuwd naar die seidentechniek! Ik ga dat eens opzoeken...

    Groetjes, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen