vrijdag 28 januari 2011

nog meer scenery's...

Deze twee heb ik al een tijdje geleden gemaakt, maar ze waren allebei voor een swap dus ik kon ze nog niet laten zien. Maar nu de ene swap niet door ging en de andere kaart aangekomen is, kan ik ze hier ook laten zien.
De eerst is naar een voorbeeld op Stampscapes.com wat ik erg mooi vond. Gestempeld op metallic zilver/licht-blauw papier met Versafine onyx black en daarna bespat met witte acrylverf (een lekker geklieder LOL) De titel was natuurlijk duidelijk "sneeuwstorm"!


En deze was bestemd voor de januari swap op de StampscapesII groep. Hij is gelukkig goed aangekomen. Van de stempel van de dame en het gevleugelde veulentje heb ik geen idee welk merk ze zijn, dat zijn stempels die ik al jaren heb en destijds tweedehands overgenomen heb van iemand. Het kasteel is van een lap van de Stempelwinkel met allemaal kastelen. Er komen er dus nog meer LOL... De tekststempel is van Stampinback.
Alles gestempels op glossy karton met Archival Jet Black en ingekleurd met Adirondack dye inkt. De grote vlakken met de stylustool, de kleine zoals de jurk met de fantastix en de hele kleine dingetjes met een gelpen.2 opmerkingen:

  1. het klinkt afgezaagd, maar het ziet er weer fantastisch uit.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful cards. The first one looks just like a card I made.

    BeantwoordenVerwijderen