zaterdag 15 januari 2011

Weer een scenery!

Ik begin dit echt leuk te vinden. Het geeft zoveel voldoening om al die stempels bij elkaar te zoeken en er een verhaal bij te maken...
Zoals jullie wellicht weten zijn wij vorig jaar op vakantie geweest in Zuid Afrika en daar hebben we enorm van genoten. En daar hebben we o.a. ook heel veel leeuwen gezien en omdat ik een enorm fan van grote en kleine katten ben heb ik deze kaart gemaakt. Hij geeft heel goed weer hoe het daar bij de leeuwen onderling aan toe gaat! De mannetjes slapen en de vrouwtjes doen al het werk...
De leeuw is van Beeswax, de leeuwin van Coronado Islands. De kleine takjes van Art Journey en de rest is allemaal Stampscapes. Ik heb alles gestempeld op glossy cardstock en ingekleurd met sponsjes en Adirondack dye inkt. Alleen wat van het gras op de voorgrond is gestempeld met Aquamarkers, net als de blaadjes aan de tak linksboven, die zijn getekend met Aquamarkers. Voor het inkleuren van de leeuwen heb ik ook Fantastix gebruikt.

5 opmerkingen:

 1. wauw, wat ontzettend mooi gemaakt, mijn complimenten, super.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is prachtige zeg.

  groet van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Monique,

  This is just stunning! I love your safari scene!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, this is so beautiful, I just saw it on the StampscapesII group, I'm new there, this is just amazing. Where are the lions from please?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag hem van de week al op de groep, maar ik wil je hier even laten weten dat ik hem echt helemaal super vind Monique! Dit ligt jou wel!

  BeantwoordenVerwijderen