woensdag 6 april 2011

Swapkaart

Deze kaart voor de swap van de StampscapesII groep is aangekomen dus ik kan hem hier laten zien. Dit is overigens mijn eigen exemplaar want ik vond hem zo leuk dat ik een tweede gemaakt heb. Er zit maar 1 verschil in, dat is de stempel op de voorgrond die het water vormt. Voor de tweede kaart heb ik daar per ongeluk een andere voor gebruikt. Maar als je het niet weet zie je het niet volgens mij....
De paarden zijn van Inkadinkado, het schuurtje van Sutterstamps, gekocht bij de Stempelwinkel en de bloesemtak van Lavinia stamps, de rest zijn allemaal Stampscapes.


Mijn rug is nog niet beter, maar de chiropraktor heeft in ieder geval alles weer op een rijtje gezet en ik kan in ieder geval weer af en toe achter de computer! Tot overmaat van ramp heb ik er nu ook nog een soort van buikgriep bij gekregen en is mijn auto stuk, maar we houden gewoon de moed erin :D. Alleen stempelen doe ik nu even niet als jullie het niet erg vinden....

3 opmerkingen:

  1. What a beautiful scene! I'm new to Stampscapes and keep adding new designs to my blog... www.vancouverislandcraftjunkie.com Yours are fabulous. Where did you find that barn? I have to have one of those!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, I googled you after I saw your cards on the Craft Stamper gallery, they're gorgeous. I don't do scene cards but yours are amazing, the colouring is beautiful.

    BeantwoordenVerwijderen