zaterdag 14 mei 2011

Even iets inhalen...

Zo, volgens mij kan ik eindelijk weer op Blogger komen. Het lukt me al een week niet om iets te plaatsen, maar nu lijkt het opgelost te zijn dus dan maar een heleboel in 1 keer :P
Als eerste een LO die ik vandaag gemaakt heb met de laatste schoolfoto van onze Rick. Maandag beginnen zijn eindexamens en als alles goed verloopt is hij dan toch echt van de middelbare school af en gaat volgend jaar in Nijmegen naar de universiteit... Ja ja, het gaat echt snel, voor ik het weet vraagt ie mij dadelijk of ie mijn auto mag lenen LOL
Papier wat ik gebruikt heb is Wisteria van Basic Grey (ja hoor, daar gaan we weer...)


De volgende is een swap voor een Amerikaanse groep die inmiddels aangekomen is, dus die mag ook hier erop! Het thema was funshapes, nou wat is er nu grappiger dan deze oudjes!
Dit keer ingekleurd met copic markers op cryogen white papier.Dan nog een kaartje dat ik tussendoor heb afgemaakt maar hier al maanden lag te wachten op de laatste hand.


En als laatste nog een aantal eenvoudige LO's voor het Frankrijk album. Dit is allemaal echt al lang geleden. Onze Mitchel kon toen net lopen! Nu is ie een hoofd groter als ik!
Voor dit hele album heb ik hetzelfde papier van Scenic Route gebruikt, dus deze ook.


1 opmerking:

  1. Schitterende kaarten!! Vooral die met de oudjes is prachtig. Je scraplayouts zijn ook prachtig. Ik kwam via de website van Stampscapes op je blog terecht en je maakt schitterende scenery's.

    BeantwoordenVerwijderen