woensdag 8 juni 2011

Kan eindelijk weer iets plaatsen!


Wel even kijken of het uiteindelijk lukt, bij Blogger is er veel veranders zie ik...
Afgelopen dagen heb ik eindelijk weer de gelegenheid tot scrappen gehad. Met dat mooie weer heb ik niet ze veel zin om binnen te zitten en dan schiet het knutselen er vaak bij in. Het is dan tijd om te tuinieren, varen of bbq-en LOL.
Maar er zijn weer twee LO's af en een kaart gemaakt tijdens een SOL van de Kaartenmakers.
Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey (Marrakech)(hoe verassend...). De eerste is gemaakt tijdens de jaarlijke fietstocht met koninginnedag hier in de buurt op de dijk. Dit jaar voor het eerst maar met zijn drieen geweest, Rick vind zich er nu echt te oud voor en is met zijn vrienden op stap geweest.


De tweede is van vader met andere zoon. Van de winter stond de Maas natuurlijk heel hoog en kwam ver buiten zijn oevers. En aangezien ons dorp aan de Maas ligt moesten we natuurlijk even een tochtje rondfietsen om ramptoeristje te spelen. Frank en Rick waren een beetje aan het donderjagen om elkaar van de dijk af het water in te duwen. Waar we hier staan is overigens kilometers van de oever af, kun je nagaan hoe hoog het water stond. Daar achter in de verte achter die bomen liggen nog boerderijen, die konden alleen met bootjes nog naar het dorp komen... Weer Basic Grey, Recess dit keer.Deze kaart heb ik zondag gemaakt tijdens een SOL van de Kaartenmakers. Altijd leuk en gezellig om te doen. Ook hier weer Basic Grey gebruikt (Ambrosia). De kaart is inmiddels op de post gegaan naar iemand die hem verdiend...


O ja, en ik heb nog cupcakes gemaakt voor mijn verjaardag. Ze zien er heel leuk uit, maar ze waren gelukkig ook heeeeeeel lekker! Heb al een eerste vraag gekregen om cupcakebak en versierles te geven... leuk hoor!Geen opmerkingen:

Een reactie posten