zondag 26 juni 2011

Weer eens iets gemaakt....

Van de week heb ik eindelijk weer eens tijd gehad om in ieder geval iets te maken. De laatste tijd heb ik eigenlijk geen tijd, maar ook de inspiratie schiet er heel erg bij in als je zo druk bent.
Maar ineens had ik de mood te pakken en besloot ik om maar eens aan de slag te gaan met het volleybalboek dat ik van plan was om voor Mitchel te maken. Ik had de meeste dingen al bij elkaar, alleen nog niet de foto's van dit jaar, maar ik kon in ieder geval aan de slag. En zowaar.... de inspiratie vloog erdoor, in een weekend het hele eerste deel van het boek gemaakt! De bedoeling is een overzicht van Mitchel's "volleybalcarriere" LOL tot nu toe.... Ik had de prachtige lijn van Teresa Collins al een tijd in huis en die past perfect bij de clubkleuren van Mitchel's club, en toevallig ook bij die van zijn vorige club. De stempels die her en der gebruikt zijn heb ik zelf gemaakt met de Teresa Collins stampmaker, perfect, want van volleybal is bijna niets te krijgen! Het boek bestaat uit een chipboard kaft en is in elkaar gezet met de Bind It All. Tussen de 6 x 12 pageprotectors zitten losse pagina's die kleiner zijn en uit envelopjes, transparanten en kaartjes bestaan.
Het boek is nog niet af, ik moet de foto's van de afgelopen maanden er nog in doen, maar die had ik nog niet binnen dus dat komt binnenkort. Bovendien heb ik ook nog ruimte over gelaten om het komend jaar er in te doen en misschien zelfs nog wel een jaar.
Ik moet zeggen dat ik er best wel trots op ben, vind het erg leuk geworden!

Ik heb ook nog tijd gehad om een simpel kaartje te maken, ook al een tijd niet meer gedaan. Ik heb mijn SU stempels weer eens voor de dag gehaald en ingekleurd met Copic's. Ik heb er nog eentje gemaakt maar die kan ik nog niet laten zien omdat hij voor een ketting is en nog op de post moet!Geen opmerkingen:

Een reactie posten