zondag 17 april 2011

Naar de beurs geweest

Dit weekend is natuurlijk weer de Art Specially beurs in Zeist en gelukkig kon ik ook dit jaar weer een bezoekje brengen. Na een zeeeeeer lange treinreis was ik toch nog om 10 uur in Zeist (moest een stuk met bussen en dat verliep niet helemaal vlekkeloos). De ochtend besteed om te shoppen en te kleppen met mensen die ik ken van diverse groepen. Werkt wel hoor, zo'n naamkaartje, ik werd regelmatig aangesproken door mensen die mij niet, maar mijn naam wel kenden. Leuk!
Tegen een uur of half 4 had ik de sigaren behoorlijk op, mijn voeten wilden gewoon niet meer en bovendien was mijn geld op. Dus toen ben ik maar eens de workshops gaan volgen. Het was inmiddels een stuk minder druk bij de workshop tafels dus dat ging prima. Al met al toch weer om 6 uur er uit gedweild. Blutter dan blut, moe maar zwaar voldaan!
Ik heb vooral veel stempels gekocht dit jaar. Inkt heb ik al zo veel, eigenlijk alles al, moet alleen nog het e.e.a. aan navullingen hebben, maar die had mijn schoonmoeder voor me meegenomen uit Amerika dus die gaan we volgende week met pasen halen...
Zie hieronder en kijk en  huiver...




Valt best mee toch....:D En tot mijn grote geluk was mijn bestelling van Third Coast gisteren met de post ook binnengekomen. Nadat de eerste zending in de post/mail verdwenen was heeft Valerie me zonder te vragen nieuwe gestuurd, met nog extra stempels voor het ongemak, super service he!
Vandaag dus de hele dag bezig geweest om lekker buiten in het zonnetje alle ummetjes op EZmount te zetten. Ik had maar liefst 6 vellen nodig!!!
Hieronder ook nog een foto van de tags die ik tijdens de workshops gemaakt heb. Heel leuk om te doen en toch weer super dat dat elk jaar weer georganiseerd word! Net als het vervoer van en naar het station, super!!!



maandag 11 april 2011

Toch nog iets gemaakt

Dit weekend is er op knutselgebied niet veel uit mijn handen gekomen. Het was veel te mooi weer en bovendien ben ik nog steeds superverkouden dus ik had er niet veel zin in. Gisteravond was er een SOL in de Hobbysalon en daar heb ik wel aan mee gedaan, een heel pak zakdoeken bij de hand maar het is toch gelukt. Dit is het geworden. Papier is van Tim Holtz, stempels zijn van Art Journey.


woensdag 6 april 2011

Swapkaart

Deze kaart voor de swap van de StampscapesII groep is aangekomen dus ik kan hem hier laten zien. Dit is overigens mijn eigen exemplaar want ik vond hem zo leuk dat ik een tweede gemaakt heb. Er zit maar 1 verschil in, dat is de stempel op de voorgrond die het water vormt. Voor de tweede kaart heb ik daar per ongeluk een andere voor gebruikt. Maar als je het niet weet zie je het niet volgens mij....
De paarden zijn van Inkadinkado, het schuurtje van Sutterstamps, gekocht bij de Stempelwinkel en de bloesemtak van Lavinia stamps, de rest zijn allemaal Stampscapes.


Mijn rug is nog niet beter, maar de chiropraktor heeft in ieder geval alles weer op een rijtje gezet en ik kan in ieder geval weer af en toe achter de computer! Tot overmaat van ramp heb ik er nu ook nog een soort van buikgriep bij gekregen en is mijn auto stuk, maar we houden gewoon de moed erin :D. Alleen stempelen doe ik nu even niet als jullie het niet erg vinden....

maandag 4 april 2011

ATC-tjes dag!

Dit weekend ben ik bezig geweest om ATC-tjes te maken. Vrijdagavond combinaties uitgezocht, zaterdag gestempeld en gisteren een groot aantal ingekleurd. Nog niet allemaal want halverwege schoot het in mijn rug en ik kan nu alleen nog op een bil een beetje hangen op de stoel dus dat gaat het ook niet worden vandaag. Als ik dit gepost heb ga ik snel weer plat want ik wil natuurlijk wel weer helemaal fit zijn voor de beurs in Zeist over twee weken!
Het was een hele uitdaging om een scenery op zo'n klein stukkie papier te maken. Maar gelukkig heb ik al mijn stempels op acetaat gestempeld dus ik kan gewoon even passen op een blanco ATC-tje of het past en leuk staat.







Ik heb ook nog twee ATC's gemaakt met de maandtechniek van de StempelATC groep. Leek me erg leuk om te doen en ik zou er zeker nog meer gemaakt hebben als mijn rug geen roet in het eten gegooid had. Ik heb een blz van een oud boek op een ATC kaartje geplakt en daarna met een dun laagje gesso bestreken. Toen dat droog was (drogen met een heattool werkt dus niet echt heb ik gemerkt, de gesso blaast zichzelf heel snel op, ook een leuk effect maar dat had ik nu niet nodig :-)  ). Toen Lyra aquacolor krijtjes erop gekrast en uitgeveegd met een vochtig babydoekje (zonder alcohol en andere dingen, ik gebruik altijd snoetenpoetsers van de Aldi) Af en toe wat krijt erbij en weer uitvegen maar niet te lang doorgaan anders gaat het papier stuk. Stempels erop zijn van Tim Holtz.