dinsdag 15 mei 2012

X-box live

Scrappen gaat me tussen de bedrijven door makkelijker af als kaarten maken of artjournalen. Je legt gewoon je papier en foto's  neer en voegt er af en toe iets bij. Dan weer een klusje afmaken en erover nadenken of het zo goed is, en zo kun je dagen vooruit LOL.
Dus weer een LO af. Een hele grungy deze keer, dus ik snap het best als mensen dit niet mooi vinden hoor. Maar het is wel typisch (puber)jongens stijl vind ik. (ik mag van de jongens dus absoluut geen zoete kleurtjes of bloemen meer bij hun foto's gebruiken LOL)
Voor de achtergrond heb ik Dylusions sprayinkt (blauw, turquoise en zwart) gebruikt en een beetje glimmermist, de witte vlekken liggen er bovenop (zie je niet zo goed op de foto) en zijn gemaakt met texturepaste en een stencil. Wat texture stempels (ik heb meer dan 5000 stempels dus altijd wel iets dat past :P ), stukje lint van de kertsoutlet, stukje golfkarton van de action en een TH clipje. Doodshoofdje en pijl zijn van grungboard, geverft met distress stains. Letters heb ik geen idee van, die liggen hier zeker al 10 jaar :-).
 
 

1 opmerking:

  1. Wat is deze layout leuk zeg! Omdat ik 6 jongens heb , herken ik dat x box gevoel wel. Heb je echt zoveel stempels?????? Wat is een goed webshoppie om aparte stempels te kopen?Dus niet van die kinderachtige poppetjes. In ieder geval mijn complimenten voor de layout die je maakt!
    Groetjes wilma van de scrapbookers(waarvan ik het systeem nog steeds niet begrijp)

    BeantwoordenVerwijderen