zondag 18 april 2010

Boekje gemaakt

Afgelopen week helaas veel te weinig tijd voor frobelen gehad, maar toch heb ik nog een aantal verplichte dingen afgemaakt. En dat was niet minder leuk om te doen hoor!
Allereerst een woordboek dat ik gemaakt heb namens het volleybalteam van onze Mitchel als dank voor hun coach voor afgelopen jaar, waarin ze zeer goed gespeeld hebben. Ze zijn net geen kampioen geworden maar een tweede plaats, waarbij ze de kampioen in een rechtstreeks duel wel verslagen hebben, is toch niet gek voor het eerste jaar dat ze samen spelen dacht ik!
De letters zijn uitgesneden met de CraftRobo en op stroken zwart cardstock geplakt zodat ik die verder met de hand uit kon snijden. Dit kan ook wel met de CraftRobo maar ik heb niet zo'n lange snijmat en dit boekje moest nogal snel gemaakt worden dus ik heb het maar zo gedaan, en dat ging eigenlijk ook prima.
Ik heb het bewust niet zo druk gemaakt want daar houden de anderen niet zo van.


Activia is de naam van de club natuurlijk... Heb ook zwart/rood gebruikt omdat dat de clubkleuren zijn.

Verder heb ik nog de GTKY kaart voor de Kaartenmakers gemaakt. De eerste die ik gemaakt had is helaas verloren gegaan in de post. Daar kan ik soms zo boos over worden. Ik had er veel werk in gestoken en dan komt ie nooit aan, bah... Ik kan alleen de eerste  laten zien, die dus helaas verdwenen is, de tweede gelukkig wel aangekomen. Alleen ben ik die vergeten te fotograferen...Verder nog twee kaartjes gemaakt voor mensen via wie ik wat Hanglar Stanglar stempels heb kunnen kopen. Dus als bedankje deze twee kaartjes gemaakt.Zo, en ga ik lekker genieten van het mooie weer en voor onze Rick duimen dat er eind van de week weer gevlogen kan worden want die zou vrijdag met school naar Athene vliegen. Ze zijn hier al twee jaar voor aan het sparen en voorbereiden dus het zou wel sneu zijn als dat niet door kan gaan!

1 opmerking:

  1. Wow, wat heb je weer een moois gemaakt allemaal zeg, vooral het boekje voor de coach is super!

    Groetjes, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen