vrijdag 30 april 2010

Ziezo...

Zo, na 4 dagen migraine (bah!) ben ik weer boven water! Dus vandaag heerlijk in mijn hobbyhok! Vanmorgen vroeg eerst even in Boxmeer naar de vrijmarkt geweest en ondanks dat dat maar een miezerig klein marktje is, heb ik toch heel goed gescoord! Voor 2 euro een hele nieuwe doos oliepastelkrijtjes! Voor 3 euro een hele doos met kapotte sierraden waar achteraf behalve veel mooie charms en strassbloemetjes ook nog 3 hele mooie horloges in zaten waar alleen een nieuw batterijtje in moest (dat er ook in zat!) Verder nog een paar boeken waar ik naar op zoek was van o.a. Saskia Noort en de laatste Harry Potter in het engels voor onze Rick (voor 1 euro, nog nieuw geseald!) Niet gek dus...
Vanmiddag eerst aan de slag geweest met gesso, aluminiumfolie, krijtjes dus en stempels. Deze griekse meneer kwam er tenslotte uit. Ik moet nog wel wat oefenen met de stempelliniaal, maar ja, dat moet je dus gewoon doen... Rick komt vannacht terug uit Griekenland dus ik was in griekse stemming :P

Daarna nog een ATC gemaakt met alleen maar Tim Holtz materialen. Zelfs het papier is van TH!
Alleen de foto's zijn van mezelf :P5 opmerkingen:

 1. Dag Monique,

  Ik had op de radio gehoord dat het koninginnedag was :) Als het past, zou ik toch eens naar Nederland moeten komen op deze dag. Ik hou ook van rommelmarkten en vind altijd wel iets.
  Jij hebt blijkbaar echte schatten gevonden !

  Ik ben niet zo gek op Griekse beelden, maar houd wel van de kleuren die je in het kaartje gebruikte. Hoe heb je de aluminiumfolie gekleurd ? Eerst met gesso en dan met je krijtjes ?

  Leuke Tim Holtz ATC ! vooral ook met je eigen foto's in de fotostrip. Ook het sterretje vind ik wijs : met crackle paint gedaan ?

  Amuseer je maar in je hobbykamer : ik doe vandaag hetzelfde :)

  groetjes uit Belgiƫ
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love seeing personal photos used in cards. It is great!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the Tim ATC with your pics in the film ribbon! Beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen