maandag 4 april 2011

ATC-tjes dag!

Dit weekend ben ik bezig geweest om ATC-tjes te maken. Vrijdagavond combinaties uitgezocht, zaterdag gestempeld en gisteren een groot aantal ingekleurd. Nog niet allemaal want halverwege schoot het in mijn rug en ik kan nu alleen nog op een bil een beetje hangen op de stoel dus dat gaat het ook niet worden vandaag. Als ik dit gepost heb ga ik snel weer plat want ik wil natuurlijk wel weer helemaal fit zijn voor de beurs in Zeist over twee weken!
Het was een hele uitdaging om een scenery op zo'n klein stukkie papier te maken. Maar gelukkig heb ik al mijn stempels op acetaat gestempeld dus ik kan gewoon even passen op een blanco ATC-tje of het past en leuk staat.







Ik heb ook nog twee ATC's gemaakt met de maandtechniek van de StempelATC groep. Leek me erg leuk om te doen en ik zou er zeker nog meer gemaakt hebben als mijn rug geen roet in het eten gegooid had. Ik heb een blz van een oud boek op een ATC kaartje geplakt en daarna met een dun laagje gesso bestreken. Toen dat droog was (drogen met een heattool werkt dus niet echt heb ik gemerkt, de gesso blaast zichzelf heel snel op, ook een leuk effect maar dat had ik nu niet nodig :-)  ). Toen Lyra aquacolor krijtjes erop gekrast en uitgeveegd met een vochtig babydoekje (zonder alcohol en andere dingen, ik gebruik altijd snoetenpoetsers van de Aldi) Af en toe wat krijt erbij en weer uitvegen maar niet te lang doorgaan anders gaat het papier stuk. Stempels erop zijn van Tim Holtz.





1 opmerking:

  1. gaaf zeg!! Ben al een tijdje niet meer op je blog geweest maar je hebt weer super mooie dingen gemaakt!!!

    BeantwoordenVerwijderen