woensdag 4 januari 2012

De eerste voor dit jaar...

Ja ja, vandaag een aantal goede voornemens uitgevoerd. Woensdag hobbydag maken, aan meer uitdagingen meedoen en mijn blog beter bijhouden (en meer fruit eten, maar dat heeft niks met hobby te maken LOL ).
Ik heb dus vandaag maar liefst 5 kaarten gemaakt. Meer dan de afgelopen maanden bijelkaar geloof ik. En ik heb ook nog een nieuwe scenery gestempeld, maar die is nog niet af (moet nog ingekleurd worden) dus die komt nog...

De eerste is een kaart met een heel lief plaatje, ingekleurd met copics. Ik zag bij het surfen vandaag een filmpje over inkleuren met rood en dat vind ik altijd lastig dus ik wilde de tip gelijk uitproberen, en ik moet zeggen, het werkt wel!


De tweede is voor de weekuitdaging van de Kaartenmakers. Ik heb eens een keer geprobeerd om op Kraft cardstock te kleuren met Derwenst. Leuk om te doen hoor, zal nog wel vaker voorbijkomen denk ik.De derde is naar een idee van Godelieve Tijskens (StampingMatilda) dat ik tijdens het bloghoppen vandaag tegekwam. Ik heb niet alle distressstains, maar direct to paper ging het ook wel...


De volgende is naar een idee van Angela Louwens dat in de laatste Art Specially (no. 13) stond. Ik heb Lyra krijtjes gebruikt i.p.v. potloden. Vind hem wel aardig gelukt.


De laatste vind ik zelf iets minder gelukt, maar ik laat hem toch maar even zien. De achtergrond is ook gemaakt met lyrakrijt dat met een babydoekje is uitgeveegd. Daarna heb ik de stempel gezet met versamark en geembosd met transparant embossingpoeder. De bloemen zijn daarna ingekleurd met Barn door distressinkt en een sponsje.

3 opmerkingen:

 1. Ik had ze al over de stempelgroep zien komen, maar wil hier ook nog eens zeggen, dat ze erg mooi zijn!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een prachtige kaarten heb je gemaakt. En allemaal zo verschillend kwa uiterlijk en kwa techniek. Super hoor !
  groetjes Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, wat een mooie kaartjes heb je gemaakt, vooral de onderste 3 vind ik heel mooi.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen