zondag 29 januari 2012

Nog een Art Journal pagina

Vandaag nog een pagina in mijn Art Journal gemaakt. Dit was een soort opdracht op de Dutch Art Journaling groep en ik vond hem echt moeilijk. Zeker omdat eerst de achtergrond gemaakt werd en een ik een week later pas wist wat er verder mee gedaan moest worden. Toen bleek ik dus niet zo´n handige kleur genomen te hebben (en bovendien stond op het flesje dat de verf groen was maar het bleek geel te zijn) en de bollen ook niet op zo'n handige plek gezet bleek te hebben... Er past niks meer op of naast. Dus toen maar in mijn heeeeel groooote map met plaatjes gezocht en deze aliens uitgeprint op boekpapier. En zodoende kwamen deze letterstempels ook eens uit de kast waar ze al zeker tien jaar in lagen zonder gebruikt te zijn...
Maar ik heb mezelf wel heel vaak moeten voorhouden vandaag "in art journaling kun je geen fouten maken " LOL.

5 opmerkingen:

 1. Wat een strijd is het dus geweest Monique, maar ik vind het resultaat werkelijk enorm leuk maar ook nog eens heel mooi!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Monique !

  Toevallig kwam ik jouw site tegen en wat is hier allemaal zo leuk om te lezen ! Mooie creaties heb je zeker gemaakt, hoor ! Mijn complimenten voor jou !
  Dan nog leuke filmpjes over technieken, erg leuk en leerzaam ... en mag ik even vragen wat een seidentechniek is? Kun je mij misschien hierover vertellen? Alvast bedankt !
  Fijne dag verder en doeiiiii !!

  Dikke groetjes van Djesbeeb

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, je groen is het echt niet. Maar geel is ook niet lelijk. Ik vind jouw bladzijde helemaal TOP!! Ik houd niet van art journals maar deze liet me even niet meer los. Ga zo door meid!!

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal weg van jouw werk. Ik ga je op de voet volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen