woensdag 15 februari 2012

Toch nog iets gedaan...

Na alle computerstress van vanochtend toch nog tijd en zin gehad om in mijn Art Journal te kliederen.
Tja, tis woensdag, mijn vrije dag dus hobbytijd! Dus weer aan de gang met mijn Art Journal. Maar wat een gestress was deze zeg! Ik heb gewoon de verkeerde achtergrondmaterialen gebruikt, waarna er dus geen stift of pen meer op schreef. Achtergrond maken met oliepastels doe ik dus nooit weer als er nog op geschreven moet worden want dat werkt dus echt niet! Maar met behulp van gewone pastelkrijtjes en acrylverf heb ik er toch nog iets van kunnen maken, alhoewel ik er nog meer op zou willen doodlen doe ik dat maar niet want het pakt dus gewoon niet meer op de achtergrond.
Het onderwerp spreekt voor zich, grinnik.... De gezichten zijn dus echt mijn jongste zoon. Foto uitgeprint op dun papier en opgeplakt met matte medium. Daarna gesso erover zodat je de foto er nog net doorheen zag en die toen ´overgetrokken´ met pen. Dat was op zich wel heel leuk om te doen, maar volgende keer dus toch iets anders gebruiken voor de achtergrond, wateroplosbare dingen liggen mij dus toch beter :P. En een beetje jammer dat die spiraal er dus tussen zit, ik vind het deze keer wel storend dat die witte randjes er aan zitten, maar ja, niks aan te doen...
 
 

1 opmerking:

  1. Wat een leuke AJ pagina's! En fijn de beschrijving...wist niet dat dat ook kon met foto's onder gesso...misschien wel een to do ding voor mij!

    groetjes, Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen