woensdag 1 februari 2012

Weer een pagina

Ja ja, ik ben niet meer te stuiten. Van de week ook maar eens mijn kast opgeruimd en daarbij dus al mijn aquarelverf, acrylverf, olieverf, pastelkrijt, aquarelkrijt, oliepastelkrijt, kleurpotloden etc. teruggevonden en allemaal netjes in de la achter mijn bureau opgeruimd zodat ik het ook eindelijk terug kan vinden als ik het wil gebruiken... Ik had echt nog veel meer dan ik dacht, dingen die al jaren in de kast lagen en helemaal vergeten waren dus ik kan voorlopig weer voort...
En dus met aquarelkrijt aan de slag gegaan voor deze pagina...
Ik heb eerst het gezicht van de jongen getekend met potlood (het was zeker 25 jaar geleden dat ik getekend heb!) Toen ingekleurd met aquarelverf (had ik ook nog nooit gedaan) en daarna overgetrokken met zwarte pen. De achtergrond gemaakt met aquarelkrijt en water. Het hart is gesponsd met gesso door een mal (die ik even snel met de Slice heb gemaakt). Daarna de tekst gestempeld en flink gedoodled.
Het onderwerp spreekt mij erg aan, ik heb natuurlijk mijn eigen twee puberjongens hier in huis en eigenlijk is dat best heel gezellig. En verder houden ze je af en toe echt op een vreselijk manier een spiegel voor LOL.

2 opmerkingen:

  1. Zo knap, hoe krijg jet het voor elkaar!
    Groetjes, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend Monique en de tekst...zo waar....

    groetjes, Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen