woensdag 31 maart 2010

Veel kaartjes gemaakt...

Het was hier zulk waaibomenweer vandaag, typisch stempelweer.... Ik ben met mijn fiets letterlijk van de weg gewaaid vanmorgen! Dus lekker in de hobbykamer vandaag!
Deze is eindelijk gemaakt met mijn inchie stempels die ik een hele tijd geleden perse moest hebben, maar nog niks mee gedaan had :P . Deze zijn gestempeld op een achtergrond van disstress inkt die ik nog had liggen en uitgesneden, gemat en op een stuk geel cardstok dat ik besprayd heb met gold glimmermist geplakt. Dat gele is nog bestempeld met cirkels in Dusty Concord distressinkt. Gemat op zwart en op een lila parelmoerkaart van de Action geplakt (ik ben toch zo blij dat ik daar destijds wel 20 pakjes van heb ingeslagen!...)


De volgende is ontstaan toen ik tijdens mijn lunch een filmpje zat te kijken van Clubscrap waarin Michael Strong een kaartje demonstreerde. Na de lunch dus meteen maar aan de gang...
Het grote vlak links is een babydoekje dat rechtstreeks op de inkpad gedept is en verfrommeld zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen (Adirondack Willow en Citrus). De kat is op een stukje papier gestempeld dat direct to paper met de dezelfde inkt is gedaan. De kat is gestempeld met zwart en vervolgens geembosd met kleurloos embossingpoeder (tja, mijn zwart was op...)Dan eentje die ik op de blog van Godelieve Thijskens heb zien staan. Ik had nog een ecoline achtergrondje liggen in mijn restjesla en kreeg gisteren deze schitterende stempel van Elusive binnen dus ik moest em gelijk even proberen... Maar het idee is dus vreselijk gejat! Ik wilde even uitproberen of het werken met bleek goed ging, en dat lukte dus best...En de laatste is er eentje die hier al een heeeeele tijd lag om afgemaakt te worden. Het is een voorbeeld van 1 van de twaalf tag of Christmas van Tim Holtz. Ik heb er alleen geen tag van gemaakt maar een kaart. Mijn eerste kerstkaart voor dit jaar is dus weer klaar...
2 opmerkingen:

  1. Ze zijn allemaal heel erg mooi geworden meis, ach jatten?? We liften toch allemaal vaak eens even mee, doen ook nog eens "onze eigen" dingetjes erbij en klaar. En wow je eerste kerstkaart mag er zijn, mooi en apart ook.

    liefs van fenny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt Monique!

    BeantwoordenVerwijderen