zondag 4 april 2010

Twee kaartjes gestempeld

Gisteren en eergisteren ben ik bezig geweest met het maken van achtergrondjes die nu allemaal braaf liggen te drogen... Maar ik heb ook nog twee kaartjes af gemaakt. Ik vind ze zelf wel stijlvol geworden...


Hier is de swirl op de achtergrond (Prima Marketing) gestempeld met Versamark en geembosd met kleurloos embossingpoeder. Vervolgens is de kaart gesponsd met de drie kleuren van de Brilliance Peacock doos. De tekst is er met blauwe colorbox chalkinkt op gestempeld. Gemat op wit, blauw en zeegroen cardstock. De dame is is gestempeld op wit stempelkarton en ingekleurd met copic markers. De randen ook weer gesponsd met Brilliance en gemat op blauw cardstock.



Deze is min of meer hetzelfde gemaakt als de bovenste. Alleen is hier de swirl gestempeld met Teykol en daarna gesponsd met Distress inkt Victorian Velvet en Spun Sugar. De tekst is met donkerroze colorbox chalkinkt gedaan.  De dame is wederom gekleurd met Copic markers en gesponsd met Distress inkt. Hier is de dame nog gemaskerd en is er een achtergrond stempel (Prima Marketing) overheen gezet in roze chalkinkt.

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie stijlvolle kaarten heb je gemaakt.
    Je stempels zijn waanzinnig.

    Groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOUWWWWWW.
    Dit vind ik prachtig.
    Wat heb je veel technieken gebruikt waar ik geen kaas van heb gegeten. Gr Majo

    BeantwoordenVerwijderen